Фарски острови vs Латвија хајлајтс

Фарски острови на домашен терен играше против Латвија во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа, во Сабота, 7 Октомври.

Ниту Фарски острови ни Латвија не постигнаа гол на натпреварот.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/fp3qr.mp4?token=1507477574-g2YLE%2Fpsfm9%2B0cH7TJDhrlxDmWVeedSAMc3dU6sLVsk%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Квалификации за Светско првенство – Европа.