Истанбул Башакшехир vs Бешикташ голови и хајлајтс

Во Недела, 18 Март, во рамките на Супер Лига се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Истанбул Башакшехир и гостинот Бешикташ.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна Истанбул Башакшехир. Поради тоа Истанбул Башакшехир го доби натпреварот со 1:0.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Истанбул Башакшехир и Бешикташ погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.