Ливерпул vs Ватфорд голови и хајлајтс

Во Среда, 27 Февруари, Ливерпул го пречека Ватфорд во рамките на Премиер лига меч.

Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 5 гола, но сите во мрежата на Ватфорд. Тоа резултираше со победа на Ливерпул од 5-0.

Во ова видео можете да ги прегледате клучните моменти од натпреварот помеѓу Ливерпул и Ватфорд.

Посетете го Casinobonus.mk и научете повеќе за рулет системот