Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Јувентус и Фросиноне

Во Петок, 15 Февруари, во рамките на Серија А се одигра натпреварот помеѓу домаќинот Јувентус и гостинот Фросиноне.

Фросиноне и покрај сите напори не успеа да постигне гол, додека Јувентус постигна 3 и победи со точен резултат 3-0.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk