Ајакс vs Херенвен голови и хајлајтс

Ајакс на својот стадион го пречека Херенвен во рамките на Ередивизија, во Недела, 20 1.

Натпреварот помеѓу Ајакс и Херенвен беше одличен за гледање. Секој тим постигна по 4 гола, па натпреварот заврши нерешено.

На натпреварот помеѓу Ајакс и Херенвен имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

Види ги казино рецензиите за најдобрите казина достапни за Македонци.