Русија vs Чешка голови и хајлајтс

Во Понеделник, 10 Септември, Русија на својот стадион го пречека Чешка во рамките на Меѓународни пријателски натпревари.

Публиката добро се забавуваше и имаше можност да види точно 6 гола. Чешка постигна 1 гола, но Русија постигна 5 гола и победи со точен резултат 5-1.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Русија и Чешка.

На casinobonus.mk најди ги најдобрите бонуси игратис спинови на најдобрите онлајн казина.