Хајлајтс и голови од УС Латина vs Рома

Во Сабота, 14 Јули 2018, Рома му гостуваше на УС Латина во рамките на Клубски пријателски натпревари.

Натпреварот изобилуваше со голови и беа постигнати точно 9 гола, сите во мрежата на УС Латина. Тоа резултираше со победа на Рома од 9-0.

Видете ги најдобрите шанси и голови во хајлајтсот од натпреварот.

Обложувалници, рецензии, типови проверете ги најдобрите на kladenje.mk