Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Рома и Џенова

Во Среда, 18 Април 2018, Џенова му гостуваше на Рома во рамките на Серија А.

Џенова успеа да постигне еден гол, но нивниот голман капитулираше два пати.Тоа резултираше со победа на Рома од 2:1.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Рома и Џенова.

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk