Хајлајтс и голови од Селта де Виго vs Барселона

Во Вторник, 17 Април, Селта де Виго на својот стадион го пречека Барселона во рамките на Ла Лига.

На натпреварот имаше вкупно 4 гола, но тие рамноправно беа распоредени помеѓу Селта де Виго и Барселона, па мечот заврши со резултат 2:2.

Во видео хајлајтсот од натпреварот помеѓу Селта де Виго и Барселона можете да ги видите најдобрите моменти, акции и голови.

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.