Бешикташ vs Гезтепе голови и хајлајтс

Бешикташ и Гезтепе одиграа натпревар во рамките на Супер Лига, во Сабота, 7 4 2018.

Публиката имаше можност да види 6 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Бешикташ додека 5 завршија во мрежата на Гезтепе. Тоа резултираше со победа на Бешикташ со точен резултат 5-1.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Бешикташ и Гезтепе.

Ти треба помош каде да се обложуваш? Спореди ги кладилниците на kladenje.mk