Рен vs Монако голови и хајлајтс

Рен го нагости Монако во рамките на Лига 1 меч, во Среда, 4 Април 2018.

Гледачите имаа можност да видат по еден гол на двете страни и натпреварот немаше победник, заврши со резултат 1:1.

Видете ги најдобрите шанси и голови во хајлајтсот од натпреварот.

Ги погодуваш натпреварите од Лига 1? Провери кој нуди најдобри коефициенти на kladenje.mk