Хајлајтс и голови од УС Сасуоло Калчо vs ФЦ Интернационале Милано

Во Сабота, 23 Декември, УС Сасуоло Калчо го нагости ФЦ Интернационале Милано во рамките на Серија А натпревар.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна УС Сасуоло Калчо. Поради тоа УС Сасуоло Калчо го доби натпреварот со 1:0.

Тука можете да ги гледате хајлајтсите и головите.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/afvy1.mp4?token=1514048547-lWiiBPg5cncwTfGf8bEp%2BvPxnsetKIu%2BWETKjpJF0dg%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Се обложуваш во живо? Провери ги информациите што ги има на kladenje.mk.