Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Аталанта Бергамаска Калчо и УС Сасуоло Калчо

Во Среда, 20 Декември 2017, УС Сасуоло Калчо му гостуваше на Аталанта Бергамаска Калчо во рамките на Куп на Италија.

Натпреварот беше возбудлив, со многу шанси, но Аталанта Бергамаска Калчо успеа да реализира две, додека УС Сасуоло Калчо само една, па поради тоа го загуби натпреварот со 2:1.

Во ова видео можете да ги прегледате клучните моменти од натпреварот помеѓу Аталанта Бергамаска Калчо и УС Сасуоло Калчо.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/ckrsr.mp4?token=1513788576-Cung4eB6OCLEaHaKafbDAD24AeZULGYK5fq4vVzlh%2Fk%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk