Конјаспор vs Батман Петролспор голови и хајлајтс

Конјаспор и Батман Петролспор одиграа натпревар во рамките на Куп на Турција, во Четврток, 14 12 2017.

На натпреварот имаше точно 2 гола, и двата ги постигна Конјаспор. Тоа резултираше со победа на Конјаспор од 2:0.

Во ова видео можете да ги прегледате клучните моменти од натпреварот помеѓу Конјаспор и Батман Петролспор.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/7zzs2.mp4?token=1513273644-%2B0nsrN3i5eW8Ls5L9kGxHJFy4mAsUprIoY%2BvpXsw9xs%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Прочитајте ја рецензија на обложувалницата на Bet365