Анталијаспор vs Орахангазиспор Б. голови и хајлајтс

Анталијаспор го пречека Орахангазиспор Б. во Вторник, 12 Декември.

Двата тима имаа многу шанси за гол, но Орахангазиспор Б. успеа 3 да ги претвори во гол, додека Анталијаспор искористи една помалку. Тоа резултираше сотри бода и победа на Орахангазиспор Б. со точен резултат 3-2.

Тука можете да ги гледате хајлајтсите и головите.

[evp_embed_video url=”http://cf-b2.streamablevideo.com/video/mp4/3v8u0.mp4?token=1513105184-TmRILI9KfQ1NhWPwDRFsmjJXDWDnxtdtlxOg5%2BGJG%2BE%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Види ги казино рецензиите за најдобрите казина достапни за Македонци.