Видео од натпреварот Габон vs Мали

Во Сабота, 11 Ноември, Габон го нагости Мали во рамките на КАФ – Квалификации за Светско Првенство натпревар.

Нема голови кои можат да се видат на хајлајтс, бидејќи натпреварот помеѓу Габон и Мали заврши со резултат 0:0.

Натпреварот заврши без голови, а најдобрите моменти и акции можете да ги видите на видео хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/v8uss.mp4?token=1510423380-6Sg1wcj0WFhzHbILrB%2F0qiuFG%2F7ITDBeJ6TosWK0n9Y%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk