Јуниор vs Спорт Рецифе хајлајтс

Во Петок, 3 Ноември, Јуниор и Спорт Рецифе одиграа натпревар во рамките на Копа Судамерикана.

Од реализациска гледна точка, натпреварот беше малку здодевен со оглед на фактот дека ниту еден тим не постигна гол.

Иако не бе постигнати голови на овој натпревар, можете да го изгледате хајлајтсот на видеото подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/6k15y.mp4?token=1509710750-e7bRJYEW9gfiiZPk%2FjWzMZr8nd%2Bg2G2k7ZypDhjsTWo%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Види ги коефициентите што ги нуди Bet365 на kladenje.mk