Перу vs Колумбија голови и хајлајтс

Перу и Колумбија одиграа натпревар во рамките на КОНМЕБОЛ – Квалификации за Светско Првенство, во Вторник, 10 10 2017.

Перу и Колумбија беа израмнети, имаа само по една шанса која ја претворија во гол, па мечот заврши 1:1.

На оваа страна можете да ги прегледате најдобрите инсерти од натпреварот помеѓу Перу и Колумбија.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/h5ehw.mp4?token=1507819797-CDnAqnxciceky61%2F05ZL9UhLAB2jovSyxe%2BxBABuSnQ%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за КОНМЕБОЛ – Квалификации за Светско Првенство.