Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Барнсли и Квинс Парк Ренџерс

Во Вторник, 26 Септември, Барнсли го нагости Квинс Парк Ренџерс во рамките на Чемпионшип натпревар.

Натпреварот беше возбудлив за гледање, но Барнсли и Квинс Парк Ренџерс искористија само по една шанса и мечот заврши со резултат 1:1.

На натпреварот помеѓу Барнсли и Квинс Парк Ренџерс имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/mf0o2.mp4?token=1508544237-VSlG3UoECsLpzuQIH1cfjsRfWjP5wiys0%2B1dSAz%2FB0w%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Добиј ги најновите совети за кладење за Чемпионшип.