Далас vs Сиетл Сандерс хајлајтс

Далас и Сиетл Сандерс одиграа натпревар во рамките на МЛС, во Недела, 17 9 2017.

На натпреварот не беше постигнат ниту еден гол.

Натпреварот заврши без голови, а најдобрите моменти и акции можете да ги видите на видео хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/hu9r1.mp4?token=1508544176-6u71uwAMEPuwzeWAz1Tj0xpByHt8oKVA5qC1bJmFQXU%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Сите информации за кладење на едно место – kladenje.mk