Арсенал vs Келн голови и хајлајтс

Арсенал го нагости Келн во рамките на УЕФА Европа Лига меч, во Четврток, 14 Септември 2017.

Публиката имаше можност да види 4 гола, од кои 1 завршија во мрежата на Арсенал додека 3 завршија во мрежата на Келн. Тоа резултираше со победа на Арсенал со точен резултат 3-1.

Сите шанси, акции и голови во хајлајтсот од натпреварот подолу на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/ndvlz.mp4?token=1508544165-v5fnaj%2FevdFN1dkZ%2BcOc8PmSLd4urMZoL%2BJKFUrEAO0%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Експертски типови за кладење на kladenje.mk