Кашимпаса vs Јени Малатјаспор голови и хајлајтс

Во Понеделник, 11 Септември, Кашимпаса го нагости Јени Малатјаспор во рамките на Супер Лига натпревар.

Публиката имаше можност да види 5 гола, од кои 2 завршија во мрежата на Кашимпаса додека 3 завршија во мрежата на Јени Малатјаспор. Тоа резултираше со победа на Кашимпаса со точен резултат 3-2.

Најдобрите моменти од натпреварот меѓу Кашимпаса и Јени Малатјаспор погледнете ги на хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/hedx3.mp4?token=1505163888_e3d982596910c8c1d0b7612235e15f50a200f6c9″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Играш прогресија на онлајн рулет? Провери ги сите информации за Мартингејл систем системот на casinobonus.mk.