Витекапс vs Реал Сејт Лејк голови и хајлајтс

Во Недела, 10 Септември, Витекапс и Реал Сејт Лејк одиграа натпревар во рамките на МЛС.

Возбудлив натпревар со многу голови на двете страни, но Витекапс успеа да постигне еден гол повеќе и забележа победа со точен резултат 3-2.

На натпреварот помеѓу Витекапс и Реал Сејт Лејк имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/yfimn.mp4?token=1506251087_271d376e352a78cd34c77269cfa7cee7644a37c5″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Експертски типови за кладење на kladenje.mk