Левски Софија vs Лудогорец голови и хајлајтс

во Среда, 6 Септември, Левски Софија на домашен терен играше против Лудогорец во рамките на A ПФГ.

Нема голови кои можат да се видат на хајлајтс, бидејќи натпреварот помеѓу Левски Софија и Лудогорец заврши со резултат 0:0.

Натпреварот заврши без голови, а најдобрите моменти и акции можете да ги видите на видео хајлајтсот на оваа страна.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/3axzg.mp4?token=1505937862_297509a8606c98dccf39ebc435621befe78dea65″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Прочитајте ја рецензија на обложувалницата на Bet365