Конго vs Гана голови и хајлајтс

Во Вторник, 5 Септември, Конго го пречека Гана во рамките на CAF – World Cup – Qual. меч.

Двата тима имаа многу шанси за гол, но Гана беше поуспешен, успеа 5 шанси да ги претвори во гол, додека Конго искористи само 1 шанси. Тоа резултираше со три бода и победа на Гана.

На натпреварот помеѓу Конго и Гана имаше доста акции и истите можете да ги погледнете во хајлатсот од натпреварот подолу.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/0w2mr.mp4?token=1505844240_f14d4260dde467639f556eb253153888c29e0cd1″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Види ги коефициентите што ги нуди Bet365 на kladenje.mk