Хајлајтс и голови од Узбекистан vs Јужна Кореја

Узбекистан го пречека Јужна Кореја во Вторник, 5 Септември.

Од реализациска гледна точка, натпреварот беше малку здодевен со оглед на фактот дека ниту еден тим не постигна гол.

Во хајлајтсот од натпреварот нема да најдете голови бидејќи истиот заврши 0:0, но тука се сите шанси, акции и најдобри моменти кои вредат да се погледнат.

[evp_embed_video url=”http://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/23dse.mp4?token=1505844245_6b893c8e6daed74268030502315141c9e8b57bb0″ class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Обложувалници, рецензии, типови проверете ги најдобрите на kladenje.mk