Хајлајтс и голови од натпреварот помеѓу Саудиска Арабија и Јапонија

Во Вторник, 5 Септември, Саудиска Арабија го нагости Јапонија во рамките на AFC – World Cup Qualification натпревар.

На натпреварот беше постигнат само еден гол, а голот го постигна Саудиска Арабија. Поради тоа Саудиска Арабија го доби натпреварот со 1:0.

Тука видете ги сите голови и хајлајтс од натпреварот помеѓу Саудиска Арабија и Јапонија.

[evp_embed_video url=”http://cf-e2.streamablevideo.com/video/mp4/vpkg4.mp4?token=1504644817-Fv00sThvVuGMJFHXGR%2FngnuRHtb2V5Pl8biMl%2Fbx7BE%3D” class=”fp-minimal fp-mute” preload=”auto”]

Ги погодуваш натпреварите од AFC – World Cup Qualification? Провери кој нуди најдобри коефициенти на kladenje.mk